Nyhed: Nye ansigter i klinikken

Fra marts 2020 er sygeplejerske Lotte Laut ansat i klinikken.

Fra 1.november 2019 og 6 måneder frem er læge Simone Rosell Rask ansat i klinikken. Forløbet er en del af det kliniske basisforløb.

Fra 1. august 2019 og de næste år frem er læge Axel Thomsen være ansat i klinikken.  Forløbet er  led i videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin. Axel er aktuelt i klinikken én dag månedligt.

Læge Marina Elmelund Sørensen arbejder aktuelt på sygehuset, men vil igen være ansat i klinikken fra 1. maj 2020. Forløbet er  del af videreuddannelsen til Speciallæge i Almen Medicin.

Læge Marie Haase Juhl er fortsat ansat i klinikken som et led i videreuddannelsen til speciallæge i Almen Medicin, men vil de næste par år blot være at træffe én dag månedligt i klinikken.  Marie er aktuelt på barsel.

Læge Ninna Schultz Askou har med udgangen af juli måned 2017 afsluttet et ansættelsesforløb i klinikken. Hun vil aktuelt komme 1 dage månedligt(oftest sidste onsdag i måneden) i klinikken, indtil hun forventeligt til april 2020 returnerer for at være hos os et halvt år igen. Forløbet er en del af speciallægeuddannnelsen i Almen Medicin.

Vi har flere Medicinstuderende tilknyttet klinikken, som nu og da vil hjælpe til med blodprøvetagning m.m. i klinikkens laboratorium.